Меню сайта
Категории раздела
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Октябрь » 3 » Дах з очерету під відкритим небом
10:34
Дах з очерету під відкритим небом

Дах з очерету під відкритим небом

В сучасному будівництві задіють колосальну кількість будівельних і оздоблювальних матеріалів, тому знайти саме оптимальну пропозицію не становить зусиль. Сьогодні набирає велику поширеність очерет, який володіє винятковою екологічною безпекою, що дуже вигідно його виділяє серед всіх матеріалів. Камиш застосовується для монтажу покрівлі будь-яких будівель, для будівництва заборів, декоративного оздоблення, крім цього для утеплення та звукоізоляції необхідних ділянок. Укладання даху з очерету - це не тільки екологічно безпечно, але і дуже красиво і естетично, адже очеретяний дах буде сильно вигідно виделятися серед стандартних бітумних, шиферних та металевих дахів. Покрівля з очерету має безліч переваг:

- Чудова теплоізоляція, яка надає можливість відмовитися від утеплювача, адже стандартного шару в 35 см досить для якісного утеплення даху;

- Краща шумоізоляція;

- Не дивлячись на рослинне походження, дах з очерету може простоять до 80 років, при правильної експлуатації;

- Оптимальні ізоляційні властивості, які запобігають проникнення вологи і снігу всередину приміщення;

Це найвигідніші гідності, які виділяють очерет як оптимального будівельного матеріалу, але насправді їх значно більше.

Дах з очерету можна почати робити самостійно, адже очерет зростає практично всюди, а його заготівля не викличе особливого зусилля. Але при укладанні даху з очерету житлового будинку, набагато вигідніше запросити професіоналів, які вміють працювати по новим технологіям і справлять все максимально якісно і швидко. Після монтажу даху з очерету потрібно зробити його обробку протипожежними засобами, щоб виключити можливість загоряння, адже очерет добре горить при присутності поблизу відкритого джерела вогню.
Категория: Более актуально | Просмотров: 244 | Добавил: Volga_rulit | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: